Cirkelbygg AS - Snekker og byggfirma Røyken / Hurum

Oppdrag

Cirkelbygg er en totalleverandør av håndverkstjenester innen byggebransjen. Vi kan hjelpe deg med alt fra tegning og søknadsarbeid, utgraving av tomt, forskaling og muring, tømrer og snekkerarbeider. I tillegg har vi nært samarbeide med rørlegger og elektriker.

Vi i Cirkelbygg er opptatt av at jobben vi gjør skal bli utført med presisjon til avtalt pris og riktig tid. Vi er kvalitetsbevisste og er stolte av yrket vi utfører.

Vår yrkesstoltet gjør at vi legger litt mer i jobben enn våre konkurrenter. Vi er opptatt av estetikk og kvalitet på det vi gjør.

Byggesøknad og byggmelding

Byggesøknader og byggemeldinger kan være en tung prosess. Vi har god erfaring, og kan hjelpe deg med både små og store prosjekter.

Nybygg

Cirkelbygg har erfaring med oppføring av arkitekttegnede bygg, og samarbeider med deg og arkitekten for å få best mulig resultat. Vi har også erfaring med å tegne mindre bygg og enklere prosjekter.

Restaurering / Rehabilitering

Cirkelbygg kan ta på seg jobben med å rehabilitering av eldre hus. Vi hjelper deg med å finne frem til de tidsriktige bygningstekniske detaljer for et best mulig resultat. Cirkelbygg har rehabilitert SEFRAK registrerte bygninger.

Tilbygg / Påbygg

Vi har erfaring med tilbygg og påbygg på en rekke type bygninger, og kan hjelpe deg med tegninger, søknader og å gjøre jobben for deg. Vi er opptatt av at du skal få et tilbygg som gir deg en best mulig løsning og at det passer godt til eksisterende bygningsmasse.

Garasje

Vi har erfaring med å sette opp garasjer og uthus som er skreddersydd dine behov. Vi er opptatt av å ivareta tomtens og husets uttrykk for at garasjen skal passe til. Enten ved at bygget lages anonymt for å fremheve huset eller ved at det lages i en stil som passer sammen med huset. Vi hjelper deg gjerne med tegninger, søknad og hele byggeprosessen.

Takarbeid

Vi har i en årrekke jobbet fast for Zanda med restaurering av takverk, vi er behjelpelige med råd ang. farge og type stein osv. Noen takkonstuksjoner er ikke konstruert for stein, så dette må sjekkes før man legger stein på et shingeltak f.eks.

Gulvlegging

Vi hjelper deg med å legge parkett, tregulv, laminat og alle gulvtyper.

Elektrikertjenester

Cirkelbygg leverer ikke elektrikertjenester, men har samarbeidspartnere som er spesialisert innen dette.

Graving / planering

Cirkelbygg leverer ikke grave/sprenge/planerings-tjenester, men har samarbeidspartnere som er spesialisert innen dette.

Andre håndverkertjenester

– Muring/ forskaling
– Malearbeid, tapetsering og sparkelarbeider.
– Våtrom, (restaurering, flislegging, membran osv.)
– Gulvstøp.

Din totalleverandør av håndverkstjenester i Røyken og Hurum.